Hjälpa till

Cyberkärlek och stöd är fina grejer! Tack hörrni! Och ni får gärna hjälpa till. Jag kan inte säga nej. Den här biopsin och analysen (som undersöker vilka cellgifter tumörerna svarar bäst på) beräknas kosta ungefär 70 000 kr. Den utländske läkaren har lovat göra vad han kan för att formulera intyg så att Försäkringskassan ska återbetala. Men Sverige är dåliga på att följa den inre marknadens reglering. Andra länder i EU är betydligt bättre. Det är sjuka medborgare som söker vård utomlands och vargar vi har svårt med här.

Vill ni fina rara medmänniskor lämna ett bidrag kan man använda paypalkontot under Snorpans resa och lämna meddelandet ”biopsi” så vet vi till vilket konto pengarna ska föras över till sedan.

http://taxilandet.com/?page_id=325

Vi vill inte lägga ut något kontonummer eftersom vi inte vill att Snorpan i framtiden ska hitta en massa saker på internet om sin döda mamma när hennes namn finns med i en sökning. Vill ni nå mig, för att försäkra er om att jag inte är ute och lurar någon på pengar för att..tja…åka till Thailand eller köpa en ny soffa, har jag mailadress taxilandet@taxilandet.com. Men jag ber er inte om någonting, ni ber mig om att få vara med och jag lägger min panna mot er axel och säger tack för att ni bär mig en extra bit. På så många sätt. Med stärkande ord, egna berättelser, tankar och värme och ekonomiskt stöd. Jag hoppas och tror att du Snorpan kommer känna och veta hur mycket vi alla kämpade för att du skulle få ha din mamma kvar. Jag och pappa kämpade. Mormor och morfar kämpade. Farmor och farfar. Lia och Frida kämpade. Min sjukvårdstorped och mammas jobbarkompis, barnens mamma och alla alla andra. Till och med människor som aldrig träffat någon av oss. Vi gjorde verkligen allt ska du veta.

20 reaktion på “Hjälpa till

 1. Nu har jag skickat en slant till dig för biopsin och en slant till Snorpan för hennes resa. Kram på er!

 2. Nu är slant på väg från Ulrika – glömde skriva biopsi men det var ju faktiskt det som den skulle gå till just nu – sätter in en peng nästa månad till Snorpan – i detta läget känns det som att Snorpans mamma kommer i första hand – håller så tummarna för att det kan få er tid tillsammans att bli lite längre!!! Kör på och kicka cancer-cellerna åt skogen!! Lycka till :D Kram!

 3. Jag satte in pengar igår men hittade ingenstans att skriva att dessa var till dig.

  Kram

  ps jag har gjort ngt dumt, letat och hittat överlevnadssiffror på min cancer. Känns inte bra. Försöker att inte oroa mig.

  Nu håller jag alla mina tummar och tår för dig och att det ska gå vägen!!!

  Kram igen

  • Statistiken säger inget om det enskilda fallet. Jag hade statistiken på min sida i första varvet. Det gick inte vägen. För dig kan det bli tvärtom ju! Kram och tack

 4. Hej Starka du!
  Har satt in en 500-hundring till dig men hittade inte heller någonstans att kommentera med biopsi. Ta du de pengarna till detta så kommer det till fina Snorpans resa sen

 5. Hej, hej! Såg din blog först idag. Vill så gärna kunna stödja på något sätt. Skickar dig all styrka som går att uppbåda. Kramar

 6. 200 kr på väg från mig (jag märkte dom biopsi – snorpans resa har fått bidrag tidigare). Jag håller tummar och tår för att ni ska få så mycket extra tid det bara går. Kram

 7. Vi tänker ofta på dig och Snorpan. Vi håller alla tummar för att biopsin och behandlingen lyckas. Stor kram till dig från oss i Bryssel.

 8. Såg nu att de kommenterar här och inte under inlägget där länken finns :)
  Nåja du läser den säkert ändå du fina! /Ella

 9. Kan jag hjälpa med något så enkelt som pengar så är det självklart! 300 pix på väg från mig men hittade inte heller någonstans att märka dem? Håller alla tummar att detta lyckas!!!

 10. 500 kr insatt idag men hittade inte heller någonstans att skriva ”biopsi”. Lycka till du fina människa!

 11. Jag som nära vän till Snorpans mamma är så oerhört glad över att se att det finns så många medmänniskor där ute som stöttar, uppmuntrar, hör av sig och bidrar till Snorpans resa / Biopsi.
  TACK SNÄLLA NI!

 12. Missade att skriva biopsi, så jag gör en till med det
  budskapet och så blir det ett bidrag till Snorpan med. Jag hoppas
  det ger dig mer tid och annars har du i alla fall försökt få det.
  Man blir väldigt berörd av det du skriver och jag tycker du skriver
  på ett fantastiskt sätt till din lilla tjej. Det kommer vara guld
  värt för henne. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>