Dysterkvists syster

Alltså nu har det varit lite väl deppigt här ett tag. Å ena sidan lever jag med skräcken och hotet – men å andra sidan har jag nyligen fått bra besked om en döende tumör och inga metastaser. Så fröken Dysterkvist kanske ska släppa fram sin glada syster en stund.

Jag lever!!! Jag har en vanlig förkylning på gång, inget livshotande. Välkommen snoret och halsontet! Jag lagade värsta goda blinisarna till middag idag och magen tålde dem! Snorpan och jag sjöng kareoke framför en barnskiva idag (du sjöng laaabaa laa tiiii laaaa lite hur som helst och jag sjöng rätt låt men på ett annat språk än på skivan – det skulle föreställa Stilla natt om grannarna undrar) och jag skrattade så att jag grät åt Jonas Gardells fåniga twitterbok:

”Ett luciatåg på dagis är fem förvirrade lucior, 8 tomtar, 3 pepparkaksgubbar och inga stjärngossar som sjunger julsånger i doften av barnprutt.”

Så hej näsdukar och rinnig näsa tack för att jag får hänga med er istället för med cellgifter och spyor för ett tag. Åtminstone tills vinterkräksjukan slår till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>