Apelsiner

Testerna visade att cancern reagerade mer på vissa cellgifter och substanser än andra. Nu pumpas de utvalda vapnen in i venerna varje dag. Dessutom plockar man ut tumöraktiva vita blodkroppar och odlar upp dom till en hel armé som skickas tillbaka in senare. Det tros vara cancervårdens framtid. Idag är jag labbråtta. Kanske räddar min insats en annan snorpas mamma om tio år? Kanske räddar jag din mamma någon extra månad?

Vi klädde påskriset i morse. Du och pappa är på zoo. Jag slukar två miljoner apelsiner och förgiftar kroppen i hopp om att cancern mår illa och retirerar.

En människa kan uthärda och klara av så oändligt mycket, säger sjuksköterskan och ger mig en puss när hon ser min oro.

7 reaktion på “Apelsiner

 1. Lycka till med behandlingen! Heja dig! Heja sjuksköterskan! Heja apelsinerna! Önskar er en glad Påsk tillsammans!

 2. Hejar på dig! Och hoppas på att slagfältet blir stort med många besegrade motståndare när armén sätts in.

 3. En puss, en klapp från en främmande människa gör så mkt. Lyhörd sköterska! Hoppas ni får en härlig helg tillsammans dina älskade och du. Kramar Anna

 4. Tänker på er och håller tummarna! Jag brukar egentligen aldrig ge sådana här råd, men eftersom jag vet att du testar precis allt undrar jag om du äter spirulina? Det finns en del undersökningar kring spirulina och cancer. Väldigt alternativt så klart, och inga som helst garantier att det på något sätt skulle göra någon skillnad. Du kan googla lite på det. Och det botar inte cancer, men sägs ge bra näring för cancerpatienter. Fast hör med din läkare, jag vet inte om det är kompatibelt med din behandling.

 5. Håller tummarna för din behandling.
  Jag minns George från ” himlen kan vänta” han ingick i en ” testgrupp” och fick en ” speciell” medicin/ behandling som han svarade väldigt bra på.
  Min pappa fick i höstas cancer för andra gången, först hudcancer ( malignt) sedan i hals och tunga. Jäkla skit sjukdom! Men han mår ” bra” i dag ef behadlingen. Dock inte friskförklarad än Men vi håller tummarna. Precis som jag gör för dig!! Kram till dig du starka mamma!
  Tänker ofta på dig trots att jag inte har någon aning om vem du är : ) men du berör verkligen med dina ord!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>