7 reaktion på “Nu igen

 1. Din fria översättning är väldigt vacker!

  Så även din text om tiden och memory m Snorpan. Hoppas verkligen att tiden kan stå still för er och att ni får mer tid tillsammans.

  Kram L

  ps. hoppas det är ok att jag länkar till din blogg från min

 2. Jag har följt din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat. Nu kom jag dock att tänka på ett annat citat som jag ville dela med mig av:
  ”The clock is running. Make the most of today. Time waits for no man. Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. That’s why it is called the present.” (Alice Morse Earle)

 3. Ja, lev i nuet. Det som är allra allra svårast i livet. Livsläxan som man lär sig om och om igen, och glömmer så fort allt blir normalt igen. För mig, som för tillfället är frisk och har en framtid, är det så. Mitt i sjukdomen var det så självklart att uppskatta livet här och nu. Vara glad för det man har för man vet aldrig vad som händer och det som redan hänt kan man inte ändra. Men nu, med nytt jobb, ny stress, ny framtid så bleknar den kunskapen. Det är då din blogg blir så oändligt viktig. Visst är den sorglig, smärtsam, men den är allra mest VIKTIG. När jag stressar iväg på morgonen med telefonen i ena handen, bilnycklar i andra, kaffet i den tredje…hehe… Igår tänkte jag; nej faaaan också! Jag har tid med fem minuter till med familjen. Har tid att dricka upp min kaffe i lugn och ro, att säga hej då ordentligt. Kunden kan vänta. Det är inte livsviktigt. Mitt liv är livsviktigt. Min familj är livsviktig. Jag ska inte glömma det jag lärt mig – du påminner mig. På ett underbart bra sätt. Vi följer dig, vi lider med dig, men vi gläds också med dig. Tack.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>