Flytten

Hej – roligt att ni hittat hit! Flyttar till en lite finare blogg. Alla gamla inlägg har följt med men tyvärr inte de fina kommentarerna. Men kanske kan jag hoppas på nya? Bloggen är egentligen ett brev till min dotter Snorpan. Ett brev jag skriver för att jag har cancer och inte vet om hon kommer att hinna få egna minnen av mig. Fick diagnosen livmoderhalscancer stadie 2b – inte möjlig att operera och med ungefär 50% chans att vara vid liv om två år. Det var för ett år sedan. 2011 var fyllt av strålning och cellgifter – hopp och förtvivlan. Jag läste andras bloggar och andras anhörigas bloggar och fann tröst och förståelse. Kanske kan någon ha nytta av det jag upplever. Ni får gärna lämna kommentarer. Idag verkar behandlingen ha bitit. Men det är 4.5 år kvar till en eventuell friskförklaring och risken för återfall är hög.

Ingen i min familj läser min blogg. Jag tror det skulle vara för jobbigt just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>