7 reaktion på “Nej

 1. Så smärtsamt det måste vara, att när man vill kämpa för liv och lust inte få göra det!!! Jag hoppas att dina vita blodkroppar gaddar sig samman så att du nästa vecka kan få din behandling!
  Jag har också en dotter, lika gammal som din, så det är så härligt att läsa om lilla Snorpan, man blir förundrad över hur mycket de snappar upp av det som man själv gör. Min dotter har en förkärlek för att laga mat, och häromdagen blev hon så lycklig över att hon kunde vända hamburgarna i stekpannan och att hon kunde balansera dem och lägga de färdigstekta på ett fat bredvid. Då tänker jag att det är så härligt att bli påmind om de ”små sakerna” i livet, för i vanliga fall funderar inte jag på hur kul det är att vända hamburgare. Jag blir glad i sinnet när jag läser om din lilla Snorpa som går till jobbet, eller radar upp picnic i sängen.
  Din blogg har verkligen bringat ett nytt ljus över vad som är viktigt i livet och jag hoppas att du och Snorpan får ha varandra länge till!!!

 2. Åh, vad jag hoppas att du snart kan få din behandling.
  Åh, vad jag hoppas att ni lyckas lura till er mer tid tillsammans.
  Åh, vad jag önskar att jag kunde göra någonting.
  Jag har aldrig träffat er, men jag har blivit så berörd av dina välformulerade och hjärtskärande inlägg.
  Jag kommer att fortsätta försöka skicka styrka, hålla tummar, hoppas och följa dig och lilla Snorpan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>