Äta ute

 

Jag väntar på bättre väder. Så att vi kan gå ut och äta. Laga mat på lilla gasköket och mysa någonstans på en sten. Jag har köpt en ny gasplupp och du har fått välja en egen spork och en kåsa. Helst ska man vara lite morgongrusig i ögonen och blicka upp mot en bergstopp men jag tror att Hammarbybacken härintill kan funka. Koka makaroner, blanda med ost och kanske steka några små köttbullar till dig. Saftsoppa och lite nötter och russin som efterrätt.

I fjällen är den bästa frukosten havregrynsgröt med nyplockade hjortron. Thé som kallnar alltför fort men doftar ljuvligt. Tår som är lite stela från alla kilometer man gick igår och nya torra strumpor. Tanborsten och sedan ner med det sista i packningen. Ikväll går jag ner i källaren och plockar fram liggunderlaget och tjatar på vädret att skärpa sig. Jag vill gå ut och äta med dig Snorpan.

En reaktion på “Äta ute

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>