Behandling imorgon!

Strålande väder! Blytunga skyar och underbara pölar ute. Och imorgon ska jag få mina cellgifter. Det kunde inte varit bättre. Eller det kunde det ju verkligen, men givet läget var det det allra bästa som kunde hända idag.

Kom igen cellgiftet kom igen – spola rent, krymp och skräm cancercellerna på flykten. Ni vet att ni kan!

Du sover snorig i sängen efter en skön solig helg i stugan. Kantarellerna är redo att stekas och hoppet har kommit tillbaka. Jag packar undan alla presenterna till dig som jag samlat på mig. Det gör ont i magen att se dem och idag ska jag inte dö. Inte av cancern i alla fall. Saknar några födelsedagar än och det svåraste är korten. Då kommer tårarna. Jag vill ju skriva glada kort men allt jag får ur mig är hur ledsen jag är över att inte få vara med.

9 reaktion på “Behandling imorgon!

  1. Jag andas lite lugnare för att du har en bra dag. Det har vi också haft. Fast du får vara ledsen i korten. För det är skit och åt helvete med cancern.

    In och skräm slag på den imorgon cellgifter. Kill it.

  2. Ber en bön och håller tummarna för stora mirakel för dig! Jag är sjuksköterska och har sett stora mirakel hända flera gånger sådant som ingen kan tro!! Gå gärna till en frikyrka där brukar de ha förbön som man kan få. Håll också utkik i tidningarna om någon helandekonferans är på G i din närhet. Gud verkar mer genom vissa människor. Varför vet jag inte. Missa inte det jag har sett så mycket!
    Madlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>