Mot savannen

Underbara älskade vänner! Två dagar i Kolmården är bokade och betalda. Ni har till och med fixat biljetter till delfinshowen och igår kom reskassan inklusive nyplockade hallon till Snorpans frukost. Jag är mållös. Tack.

Vad är ett gäng trötta elefanter och luggslitna giraffer värda om man vet att man ska dö snart? Kanske någon tänker. Det ska jag tala om. Hur mycket som helst. En dröm, en flykt, en annan verklighet och ett äventyr. Glömska, glädje och nu. Mot savannen!

22 reaktion på “Mot savannen

 1. Hej!

  Önskar er den allra bästa dag med härligt äventyr! Du är fantastisk och jag beundrar din styrka. Läser era förväntningar och känner hur fint ni kommer att ha det. Största kramen. /Ingrid

 2. Heja dina vänner! De verkar helt underbara. Ha det så fint på Kolmården, rid på en elefant, bli nedstänkta av en delfin, pussa en gris!

 3. Vet inte varför det skickades iväg …………. för jag var ju inte klar !!
  Jag har en fråga och den är hur din cancer upptäcktes från början för jag hittar inget om det !!
  Önskar av hela mitt hjärta att jag kunde göra något för dej =)
  och att du får vara kvar hos Snorpan i många många år till =)

  Kram

   • Hej !
    Hoppas inte det kändes jobbigt för dej att jag frågade .
    Tänkte mest att du kanske hade skrivit på en annan blogg innan denna .

    Många hjärtliga kramar till dej från mej

 4. Trillade in på din blogg via ungcancer. Skänker många tankar och blir helt kall i kroppen av att tänka på hur orättvist livet är. Jag hoppas att läkarna har fel, kämpa för fler dagar. Det klarar ni. Jag vill att ni klarar det! Trots att jag är en total främling. Jag håller alla tummar jag har och skulle gärna gett bort några av mina dagar om det var så enkelt. Många tusentals styrkekramar till otroliga dig med familj.

 5. Vi känner inte varandra jag hittade hit via vimmelmammans blogg. jag påverkas oerhört av ditt vackra sätt att skriva. Jag kan inte på något sätt förstå din situation med din sjukdom då jag är tillsynes frisk, men jag kan känna med dig som mamma. Jag är själv mamma och att ens tänka tanken att inte få dela mina barns liv smärtar!!! Du ger mig visdom om att livet inte ska tas för givet, att ta vara på varje stund, att inte gnälla över små saker, att älska här och nu utan att älta gamla oförätter. Jag önskar av hela mitt hjärta att jag kunde ge dig mer tid och ett tillfrisknande. Jag sänder dig många varma kramar och tankar på dig och de dina med cyberrymden!!!

  • Tack! Och gamla oförätter har man bara ont av själv så bra om jag kan hjälpa till att låta dig slippa bära dessa!

 6. Hej! Fann din blogg via en vän, blev otroligt berörd av det som pågår i dig, men även din styrka och din kärlek till både livet och Snorpan. Jag som främling kan nog inte ge några bra trösterika ord, förutom att du är fantastisk som kämpar så. Rage, rage against the dying of the light.

 7. Hej, jag hittade din blogg via Vimmelmamman och har nu läst bakåt i din blogg. Jag beundrar ditt mod, ditt underbara sätt att skriva, vilken ljuvlig mamma Snorpan har! Jag har flera nära bekanta som i år har drabbats av allvarlig cancer, att läsa dina tankar och erfarenheter hjälper mig mycket. Vilka underbara vänner ni har som ordnade med resan till Kolmården :) Jag ber för dig och din familj i mina vardagliga böner, många kramar och varma tankar från Öland.

  • Tack för vänliga ord och böner, och vad bra om jag kan hjälpa någon annan. HAde själv mycket stöd av andras bloggar och tankar när jag fick min diagnos.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>