Sol sol sol

Vi badar på stranden idag. Det är varmt och jag känner mig som alla andra. Vi hoppar upp och ned i vattnet med din bästis och hennes mamma som vilka andra som helst. På vägen hem vill jag hålla i allt vi åker förbi. Husen, gräset, tennisbanorna och sjön. Jag vill stanna här. Jag vill vara kvar.

Din pappa frågar om jag vill ha en månads prenumeration på DN och jag svarar att jag inte vill höra talas om vad som händer i världen mer. Jag bryr mig inte om Syrien eller Kina. Jag har redan besökt alla platser jag ska besöka. Mitt liv är klart. Alldeles för tidigt. Men det är så det är. Ni är min värld nu den tid som är kvar.

4 reaktion på “Sol sol sol

  1. Kan inte i ord beskriva mina känslor när jag läser detta. Och det spelar ingen roll vad jag skriver eller hur jag känner men du ska veta att när jag läste ditt inlägg om att leva här och nu, när du sitter och tittar på ditt barn…så stängde jag ner min laptop och la mig bredvid min 5-månaders och kramade honom hårt. Här sitter jag med 80 procents chans att bli botad min cancer…det finns ju verkligen de som har det värre. Sänder all min styrka till dig! <3

  2. Kan inte i ord beskriva mina känslor när jag läser detta. Och det spelar ingen roll vad jag skriver eller hur jag känner men du ska veta att när jag läste ditt inlägg om att leva här och nu, när du sitter och tittar på ditt barn…så stängde jag ner min laptop och la mig bredvid min 5-månaders och kramade honom hårt. Här sitter jag med 80 procents chans att bli botad min cancer…det finns ju verkligen de som har det värre. Sänder all min styrka till dig! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>