Jag ska dö

Cancern är spridd till halsen, magen och bröstkorgen. Om jag får cellgiftsbehandling kan jag leva länge med den säger läkaren. 2 år. Det tycker hon är länge.

Jag skriker nej nej nej. Jag skriker att jag inte vill dö från mitt barn. Jag kräks i läkarens papperskorg. Dom tar en biopsi från en tumör på halsen.

Allt är värre än vad jag kunnat föreställa mig. Man kan inget göra.

Är det någon som vet något om experimentella behandlingar, kliniska studier och andra nya fräcka cellgifter som kan bota återfall från livmoderhalscancer? I Sverige – utomland. Livslång tacksamhet, min bil och alla mina pengar i belöning. Rädda mig någon.

 

29 reaktion på “Jag ska dö

 1. Fina, fina Du! Jag har läst din blogg ganska länge…..men inte haft orken att kommentera…..lever själv i en vallgrav fylld med skit…….svårt att andas….svårt att förstå. Men dig förstår jag – papperskorgarna finns där just för att man ska kräkas i dem. Jag har 2 finingar och du har 1 – vem fan har bestämt att dessa 3 individer inte ska ha sina mammor kvar????? Den jävlen skulle jag kunna ta livet av med mina bara händer…….helst redan igår…..Ord finns inte men jag vet hur Du känner…….jävlar vad jag vet……

 2. Nej va fruktansvärt vidrigt!!!!!
  Det är kanske inte alls något som funkar men i det här läget är man kanske villig att prova. Kolla youtube efter en kille som tydligen botade sin cancer genom att höja PH värdet i kroppen. Det är på engelska. Kostar ingenting förrutom en massa bikarbonat och bra mat. Jag vet ju inte om det funkar mej jag hoppas!
  Stor kram till dej!

 3. Nej nej nej nej nej. Det kan inte vara sant! Du som är världens coolaste smartaste roligaste och viktigaste mamma!

  Kära fina du de erbjuder väl någon sorts behandling i alla fall?

  Jag vet ingenting om alternativgrejer men ska höra om någon jag känner vet något.

  KRAM
  Linda

  • Cisplatin + taxol men det är inte botande…kan inte någon uppfinna någon ny fantastisk cellgiftskombo imorgon? Pleeeeaase!

 4. Du skriver helt fantastiskt! Det gör ont i hela mig att läsa det, för jag kan känna igen mig själv i din ilska och frustration. Fy fan vad jag hatar cancerskiten. Världen är inte rättvis. Cancern är inte rättvis. Och jag hoppas med hela min själ att det finns någon eller något som kan hjälpa er så att din dotter inte förlorar sin mor….

  Kram

 5. Känns jävligt tungt att läsa det du skriver. Kan inte föreställa mig hur du mår just nu. Det var ju inte såhär det skulle bli. Orättvisan som livet just nu uppvisar är svår att ta till sig. Ska höra mig för hos mina gynekologkompisar om de vet nåt.

 6. Har du förresten blivit tillfrågad om att ingå i någon studie? Fråga din doktor annars. Inte för att jag har koll på om det finns några sådana nu, som skulle vara aktuella för dig, men det kan ju vara ett sätt att få tillgång till mer experimentell behandling.

  • Förlåt, såg först nu att du hade nämnt det här med studier i ditt inlägg så då antar jag att du frågat din läkare också… My bad.

   • Ja alltså ”min läkare” har semester och den jag träffade idag visste ingenting, men kanske vet någon annan??

    • Det är väl för fan inte mer än rimligt att man i din situation får beskedet; ”jag vet inte på rak arm om det finns några studier som kan vara aktuella, men kan ta reda på det och återkomma”. Tycker jag, som också jobbar inom vården. Att bara inte veta och sedan lämna det till en patient i kaos att ta reda på svaret själv duger inte. Jag vet inte hur mycket du orkar just nu men ligg på och kräv ett besked.

     • Hej igen. Jag menar alltså inte att läkaren måste ha koll på samtliga pågående studier i världen. Men man borde kunna svara på vad som pågår / planeras på den egna kliniken (och kanske i Sverige?).

 7. Livet är så orättvist! Jag har inga bra ord att skriva förutom FY HELVETES JÄVLA SKIT CANCER!!!! Jag läste att din läkare var på semester och att den du fick beskedet av: inte visste något, stämmer det? Jag tycker att du ska be om en second opinion det måste finnas någon som kan hjälpa dig, det måste finnas ett alternativ!
  All styrka och varma tankar till dig och din familj!

 8. Efter en lång dag sitter jag nu, här i min säng, med en film med Anna Ternheim på TV och en folköl i handen. Och är ledsen. Så jävla skitledsen, för dig. Har varit hela dagen. Jag har tänkt ibland att jag ska skriva att jag verkligen verkligen gillar dig och att du inte behöver oroa dig för att din dotter inte ska lära känna din person genom raderna, vad du än skriver om, hur det än går. Just nu funderar jag i stället frenetiskt på om det finns någonting jag kan göra för dig. Men det finns det väl inte, egentligen. Eller om det finns några ord med tröst eller hopp, men jag hittar inga.

  Mer än att du ska veta att du är viktig och att jag kommer att hoppas utan bara helvete. Varje dag. För vad det nu är värt.

  Kram igen
  Linda

 9. Hej Finaste
  Jag har följt dej så länge så du känns som en syster fast vi aldrig har träffats.Jag tänker på Dej Snorpan och din fina Man…Det känns som alla ord i världen inte kan göra någon skillnad men jag vill att du ska veta att du är i min Tanke precis hela hela tiden…Och att det bara är ett samtal bort från att höra av dej Jag Önskar så att du får mer tid med Snorpan och att det finns andra möjligheter till att få finnas länge länge
  Massor med Kramar Och massor med Kärlek från mej till dej

 10. Jag tillhör en av dem som vänder mig till naturligt läkande och som är den enda vägen för min del. Översänder lite intressanta länkar till dig……för än är inte kampen över

  http://blogg.passagen.se/sannaehdin/entry/bakpulver_mot_cancer

  http://www.aprikoskarnor.se/

  http://www.alternativjournalen.se/nyheter/kolloidalt-silver-5257203

  http://blogg.passagen.se/millimetervagor/entry/c_vitamin_mot_cancer

  http://windows.2000tv.se/2000tv/anekdoter/lista_anekdoter.asp?besvarID=10&besvar=Cancer

  Många styrkekramar från mig

 11. Herregud. Kära du. Jag kan inte ens föreställa mig hur du mår. Känslan måste vara så fruktansvärt ond och obeskrivlig. Prova alla metoder du kan. Googla på kliniker i Usa. Allt. Herregud. Styrka till dig.

 12. Hej, första gången jag läser din blogg.. Fy faaan säger jag bara.. Men jag hejjar på dig och jag har själv nyss diagnosticerats med bröstcancer och har läst på massor om alternativa behandlingar och tänkte därför tipsa om ett par:.

  Som någon skrev så har studier gjort på att äta basisk kost. Man tror då att cancer bara trivs i en försurad kropp och om man då gör blodet mer basiskt så kan inte cancern leva mer. En läkare har tom fått nobelpris för den upptäckten..

  Forskning har även gjorts på cannabis och cannabisolja. Där man sett resultat på möss både på Harvard i Usa och i spanien bla. Bara o googla o du hittar massor av info.

  Forskning har även gjorts på Trädsvampar som Reishi eller chaga svamp
  kolla upp det! Även använts som medicin mot cancer i Kina i tusentals år

  Googla och gör en egen uppfattning. Önskar dig all lycka till och strålande hälsa!

 13. Alls ord känns små och meningslösa, dom fungerar inte.. Slut ögonen älskade, jag är skuggan vid din sida..

 14. Ta kontakt med Are Thoresen i Norge, han gör ”underverk”. Har sett många bli bra hos honom, googla eller jag skickar mer info

 15. Hejsan.

  Läst din blogg en del. Finns inga ord för det, så orättvist. Blir gråtfärdig varje gång och förundrad över styrkan. Fortsätt kämpa!!! Många tankar som går till dig och din underbara dotter!

  Bestämde mig för o kolla på en dokumentär och hittade en om gerson. Tänkte direkt på dig. Är en alternativ metod som i princip utgår ifrån att man ska få kroppen att läka själv, eller äta och dricka saker som gör att kroppen bryter ner tumören. Låter kanske lite dumt men vem vet. Finns en hel del som blivit botade. Som sagt har ingen aning om de. Läste bara lite om det nu, så ingenting som jag kollat upp en massa. Men hittade jag denna sidan, finns både dokumentärer och en hel del fakta om de. Annars går det säkert och googla för att hitta mer.

  http://gerson.org/gerpress/get-started/

  http://cancerhelp.cancerresearchuk.org/about-cancer/treatment/complementary-alternative/therapies/gerson-therapy
  På denna sida står det lite fakta om det, bland annat alla nackdelar och att det inte finns så mycket forskning som bevisar att det hjälpt.
  Är väldigt mycket fram och tillbaka om det, om det hjälpt folk eller inte. Och finns en del negativa effekter som de skrivit om. Tänkte jag skickar det i vart fall…

  http://www.cancertutor.com/Cancer/Gerson.html
  ännu en sida om lite fakta.

 16. Önskar så att det ska finnas en behandling som gör dig frisk, att du blir ett medicinskt mirakel, eller i annat fall ger dig massor av dagar tillsammans med din dotter!

  Jag har kommenterat några få gånger. Tycker det är svårt att skriva nåt bra, inga ord känns värdiga nog. Du skriver så fint till din dotter! Är en fantastisk mamma!

  Har i en annan kommentar även nämt detta, men nämner det här igen… Ifall du inte skulle sett den andra. Jag träffade en vän som har bröstcancer och hon nämnde en behandling… Ilt…som ett företag som heter cls håller på att forska om/utveckla. Jag vet inte mycket om det själv, men det hon berättade lät intressant. Du kanske redan hört om den…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>