Tystnad

Inget svar. Ringer läkaren. Sjuksöterskan säger att det står i pappren att läkaren planerat att ringa mig på fredag. Fredag? Hon sa ju måndag eller tisdag sist vi pratade? Det står det inget om här. Ber henne be henne ringa mig under dagen. Det gör hon inte. Ringer igen idag för att bli uppringd av sjuksköterskan för att be henne be läkaren ringa mig. Varför tar det sådan tid? Varför är jag inte prioriterad? Jag är ung. Jag har ett litet barn. Jag har en cancer som var så spridd att den inte gick att operera. Min läkare har ordinerat en röntgen för att undersöka om jag fått ett återfall. Vem är viktigare? Snälla förklara. Jag vet att förklaringen är någon annanstans. Jag har hamnat fel i förhållande till deras rutiner. Men gör rätt då för i helv#%*te.

3 reaktion på “Tystnad

  1. Hej! Jag gråter när jag läser din blogg. Jag fick min son i februari och 3 v sen fick jag en cancerdiagnos. Vad har du haft för äcklig cancer?:(

    • Hej jag har äcklig livmoderhalscancer. Vad har du för otyg? Världen är orättvis. Vi borde få njuta av våra kids istället för att syssla med det här eller hur?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>