A-brunnar

Jag är tydligen inte den enda cancerpatienten som satt tilltro till V- och A-brunnarnas magi för att bli frisk. Emma på http://livmordet.blogspot.se/ gör likadant. Men med tanke på hur många A-brunnar jag undvikit i mitt liv och hur många V-brunnar jag trampat på börjar jag tro att det är tvärtom.

A står kanske inte alls för: As-stor cancertumör, apmycket otur och allvarlig diagnos. Istället är det V som betyder: värsta jävla tumören, vidriga cellgifter och vansinnigt ont. Jag tänker nu satsa på bara K-brunnar. Någon som vet vad som händer mig då?

 

4 reaktion på “A-brunnar

  1. Haha. Jag håller med dig vad gäller det omvända förhållandet mellan A- och V-brunnar. Ändå kan jag inte sluta. Men jag kanske ska följa din väg och bara välja K-brunnar, för de står väl för kärlek? Enbart. Kram

  2. Jag har alltid undvikit alla A brunnar och hoppat helt frenetiskt på alla K. Men vem vet vilket helvete det hade varit om jag inte gått på K brunnarna..

    • Ja det kanske varit ännu värre? Väntar ivrigt på några forskningsstudier här…någon måste väl ha undersökt detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>