34 reaktion på “Bröllopsdag…5 år

 1. Vilken kärlek! Otroligt vackra ihop. Mina tankar idag går till er Snorpans Mamma och Pappa. Hoppas ni får mötas i drömmarnas land inatt och dansa med varandra. All kärlek till er. Och tack för att ni delade detta med oss. /Ana

 2. Åh vad orättvist det är livet. Varför fick ni inte leva lyckliga! Jag saknar såååå de underbara, ärliga, rättframma orden. Hur kan en människa som ser så pigg och frisk ut fem år tidigare få tyna bort??? Hoppas ni lever just på härliga minnen från en älskad mamma, fru, dotter och alla andra som stod nära! Styrkekramar skickas här!

 3. Så vackert att hjärtat vill brista när jag vet….
  Kärleken är evig oavsett
  Tack för att vi fick dela en liten stund av er vackra dag!

 4. Grattis på bröllopsdagen. Tack för allt du gett oss Snorpans mamma!

  Snorpan, din mamma är fantastisk.

  Snorpans pappa, jag tänker på dig.

 5. Vilket vackert par och vad fint minne. Jag tänker på er ofta, hur det går för dig och Snorpan. Jag hoppas ni hittar en väg framåt ❤️

 6. Hjärtat brister nästan…… Tack för att du delade med dig av denna dag. Mitt i det sorgliga så blir det ett fint minne för henne. På något sätt så kommer både din o Snorpans väg att bära framåt. Snorpans mamma kommer för alltid att finnas i era hjärtan. Och vaka över er…..Styrkekramar!

 7. Åh, jag blev alldeles skakis när jag såg att det kommit ett inlägg på den här bloggen. Vad vackert och romantiskt och vilket fint minne, stort tack för att du delade det med oss. Jag tänker på er ofta.

 8. Tusen, tusen tack för att ni vill dela detta med oss. Jag tänker på er så ofta, Snorpan och Snorpans pappa. All kärlek från en vän ni aldrig träffat.

 9. Så rörande och så fint. Tack för att vi fick se glimtar från en av de bästa dagarna.

  All styrka och kärlek till er, snorpans och snorpans pappa.

 10. Störst av allt är kärleken!
  Tack Snorpans pappa för att du delade ett vackert minne med oss.

  Jag tänker ofta på er. Både på dig och på Snorpan. Och självklart på Snorpans fina mamma.

 11. Vackra ni!
  Önskar dig och snorpan mycket styrka nu. Önskar er stunder av vila, vila från sorg. Ta hand om varandra!
  Kramar till er

 12. Tack för att du delar med dig till oss.
  Jag tänker på er varje dag.
  Vi är många här ute som skickar all vår styrka till dig, till snorpan och till resten av er familj.
  Tillsammans är vi starka.

 13. Återkommer hit ibland. Så många tankar och ord som berör. Önskar dig och Snorpan all styrka och glädje i framtiden. Tack för att du delar med dig.

  Någon sa en gång att saknad är kärlek som inte har någonstans att bo.

 14. Så vackert. Tack snälla för att vi fick ta del av det här. Hon var en så fantastisk författare, för den här bloggen kändes verkligen som sidor ur en bok och jag hoppas ni tar tag i att kontakta ett förlag och dela med er av den här historien till alla som missat den. Skulle vara att fint arv för Snorpan också.

 15. Ja vi är många som tänker på Er ❤️
  Önskar er mod och styrka att gå vidare ❤️ Tack för att du delar ett av många minnen med oss ❤️

 16. Så vackert, och så fruktansvärt sorgligt. Tack för att vi får ta del av det.

  Jag tänker ofta på er, och undrar hur ni har det.
  Jag önskar att det vore så att alla vi som känner för er, var och en av oss, kunde bära en liten, liten del av sorgen åt er.
  Men eftersom det inte går, så vill jag bara säga ta hand om er.

 17. Vilken stor kärlek! Tack för att du delar med dig. Hoppas att du och Snorpan har det bra, efter omständigheterna.

 18. Så otroligt vackert och så mycket kärlek. Tack för att vi fick se detta fina och vackra inslag. Tänker på er och skänker en tanke till himlens vackra ängel.
  Stor kram till Snorpan och Snorpans pappa.

 19. Tittar in ibland och hoppas av hela mitt hjärta att ni har det bra, Snorpan och Snorpans pappa! Så bra det går i alla fall. Hoppas ni hittar en väg framåt, som i alla fall om en tid kan kännas lite lättare att gå. Och att ni kan minnas Snorpans fantastiska mamma med lättare hjärtan en gång. Allt gott till er, och en varm kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>