22 reaktion på “Begravning…

 1. Åhh på min födelsedag… Mina tankar kommer att vara hos Snorpans mamma och hennes nära denna dag. En slant har satts in till Ung Cancer.

 2. Jag har följt Snorpans Mammas blogg sedan 2012 och nu förstår jag att vi måste varit grannar. Att hon fanns så nära… Vad glad jag blir över möjligheten att kunna visa min tacksamhet och ta farväl. Jag sätter gärna in en slant till Snorpan istället för blommor. Ta hand om er och om jag någonsin stöter på Snorpan med familj kanske jag säger hej. ;) . Ta hand om er och jag hoppas att ni får en vacker stund i kyrkan. Kramar/ Anna

 3. Tack till dig som skriver på bloggen nu, det känns skönt att veta vad som händer.
  Jag ska sätta in lite pengar, jag vet hur mycket det kan betyda. Pengar kan inte kompensera men de kan verkligen göra livet lite lättare och roligare.
  Jag har själv sprungit ut på studenten när livet var så härligt och ändå brände det i hjärtat efter en mamma som varit död i 15 år och inte kunde vara där. Då var det skönt att veta att jag hade extra pengar efter henne som jag kunde ta ut då för första gången och sticka iväg på långsegling.
  Att plugga på universitetet i december har inte heller varit så kul när alla kursare pratar om att det ändå ska bli skönt att åka hem till mamma och pappa över julen. Det har verkligen hjälpt då att istället kunna längta efter nyår då jag med hjälp av extrapengarna kunnat åka iväg till Frankrike och åka skidor, något de flesta av mina kursare inte haft råd att göra. Det har varit grymt att få stå vid offpisten och känna att det isar i magen. Veta att mamma som älskade att åka skidor inte hann lära mig men att jag nu ändå står där och kan åka ett åk för henne i full fart med snö som yr.
  Kanske kommer Snorpan att vilja åka till alla de där platserna hon läst här betydde mycket för hennes mamma?
  Det känns gott att kunna göra det lite, lite lättare för henne.

 4. Jag kan inte närvara i dag och ta ett sista farväl men jag tänker på dig och tänder ett ljus för dig, Snorpans mamma. Jag tänker också så mycket på Snorpan, hennes pappa och övriga familj som nu måste gå genom ännu en av dessa allra tyngsta dagar. Jag beklagar er enorma förlust men hoppas ni får en fin och minnesvärd seremoni tillsammans med familj och vänner. Styrka, varma kramar och tankar till er på den svåra vägen vidare.

 5. Kl 13.13 Mina tankar är hos dig just nu finaste Snorpans Mamma. Dom är också hos din familj, speciellt Snorpan och Hennes Pappa. Det gör ont i hjärtat just nu, jag kan bara ana hur det känns hos din familj. Kramar

 6. Tänkte på er igår och hoppas att det blev ett ljust minne. Det kan vara både oerhört sorgset samtidigt som det kan vara så vackert. Tänk att Snorpans mamma förmedlade så fantastiska ord som lever kvar hos oss. Kram till familjen

 7. Tänk, jag tittar fortfarande in här. Har så svårt att förstå att din mamma är borta Snorpan. Hur ska då Du känna det? Jag kände aldrig din mamma ”på riktigt” men jag föjde henne här på bloggen genom hopp och förtvivlan, undersökningar, läkarmöten, ända till sista inlägget. Och trots att din mamma var döende så skrev hon om livet, hon var Liv och hon har lärt mig så mycket och jag känner igen mig i så mycket hon skrev, om kärleken till sitt barn, till Dig. Hur otroligt starkt man älskar sitt barn Snorpan kommer du att förstå när du själv blir mor, och hur stark känslan är av att man gör vad som helst för sitt barn och det gjorde din mamma Snorpan. Hon gick genom eld för mer tid med dig, hon levde Snorpan! Och det vill jag skicka med till dig Snorpan, LEV! Din mors kärlek till dig kommer att bära dig!

 8. Jag tittar också in här fortfarande och har svårt att fatta. Det är så vackert det hon skrivit till dig snorpan. Jag kände henne inte heller men det känns som att jag gjorde det. Som hon kämpade för att få lite mer tid med dig. Så ofattbart älskad är du. Varje dag dyrbar. Hon är med dig nu också, det är jag övertygad om. Och lilla du finns med mig i mina tankar och kvällsböner.

 9. Var länge seda jag tittade in, missat begravningsdatumet o framför allt missat att vi antagligen bott väldigt nära varandra. Jag bor ju bara ett stenkast från Nacka kyrka o har antagligen hört klockorna ringa för din mamma Snorpan. Ligger din mamma begravd på samma kyrkogård Snorpan? Vi brukar gå dit och tända ljus på allahelgon, bla för min mamma som inte finns och tyvärr är begravd långt borta.
  Kanske vi ses på någon lekplats Snorpan, mina barn är båda i din ålder. Allt väl till dig och din familj och hoppas att din mamma är på en bra plats.
  Kram

 10. Hoppas cermonin var fin och att det blev en bra slant till S!
  Jag tänker på Er allihop och hoppas ni hittar styrkan i varandra att gå vidare ❤️❤️❤️
  /Lindan

 11. Jag saknar dig, fina Snorpmamma!! Du fattas oss!! Hoppas du har det bra där du är!! Och att Snorpan och Snorpans pappa finner styrkan att gå vidare!

 12. Åkte båt idag, jag såg hur gryning blev till dag. La mig mellan relingen och hytten. Tittade ut över den fantastiska thailänska skärgården och kom och tänka på dig. I ett egoistisk moment ville jag läsa några av dina vackra ord. Men aldrig mer komme det ske.
  En gång för nått år sen skev jag bara hej som en kommentar på din blogg.
  Du skrev tillbaka att det värmde. Att nått så litet made your day. Det var helt normalt liksom.
  Precis som i livet.. Nångång tar det slut. Men för vissa 100år förtidigt.
  Hejdå….

 13. Jag saknar Dig! Saknar Dina kloka ord och den värmande kärleken till Din dotter och livet som flödade mellan orden. Jag är så ledsen att du var tvungen att gå bort alldeles, alldeles för tidigt.

 14. Idag är det alla hjärtans dag. Mina tankar går till de hjärtan du lämnat efter dig och som säkert saknar dig alldeles förfärligt finaste Snorpans Mamma. Hoppas att Snorpan och Pappa får en mysig dag idag. /Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>