33 reaktion på “Kärlek

 1. Jag har lite svårt för kommentarer (och inlägg i olika sammanhang) där det hela tiden står finaste och fina du…men det där var väl en underbar kärleksförklaring till den som är den finaste i Snorpans värld.

  Inger

 2. Fin stund! Fint att skriva ner, fint att dela med oss och helt fantastiskt fint för Snorpan att läsa om några år! Du är stark, generös och klok du.

 3. Det är omänskligt svårt att läsa bloggen, maktlösheten man känner,
  livets orättvisa, sorg… Återupplever igen när mina föräldrar gick bort i cancer med ett års mellanrum. Det är så svårt och jag var ändå vuxen när det hände.
  Tänker på dig, orden räcker inte till…
  önskar att det var något man kunde göra, att ett mirakel kunde ske…

 4. Tittar in här varje dag och förundras över ditt sätt att skildra allt på. Vilken levande historia att lämna efter sig i allt det tråkiga. Sen kommer Snorpan när hon är gammal nog få mer inblick i vem du är och hur mycket du älskar henne. Med en mamma som har cancer som aldrig helt kommer botas och med en dotter på 1 så är det både lätt och svårt att relatera till den mardröm du går igenom. Men tänker ofta på dig och hoppas att ni får många bra dagar tillsammans.

 5. Snorpan, din mamma berör alla mammahjärtan här ute! Du kommer alltid att vara en underbar dam! Hur kan man annat bli med en sådan mamma!

 6. Jag följer din blogg troget och tänker på dig varenda dag.
  Undrar hur du har det, om du skrivit något nytt, hoppas att du lever och får njuta njuta av din älskade Snorpan fortfarande.

  Jag gråter för er båda.
  Jag tycker så mycket om dig.

  Du fina människa.
  Jag är så ledsen för att detta ska hända fina människor som är i sina bästa år.

  Jag önskar inte ord vore så tafatta.
  Ett underbart inlägg du skrev, ett av många. Gör mig så ont att detta får hända unga människor år 2013.

  Du finns i mina tankar.
  Din okända vän Jenny.

  • Det där var väldigt, väldigt fint skrivet, tycker jag. Jag känner precis likadant.

   Snorpans mamma, vi är så många som tycker om dig! Som är dina okända vänner. Som håller dig i handen i tanken. Som simmar för dig, och springer för dig när du inte kan, som önskar att det vore annorlunda. Jag tror vi är många som börjat se på våra liv på ett annat sätt sedan vi ”träffade” dig. Vi tycker så mycket om dig!

    • Och jag håller fullständigt med! Hjärtat smälter när jag läser om Snorpans och din kärlek – ni är fantastiska! Hoppas du får en fin dag! Kram

 7. Kärlek i stora lass till er båda. Mer ärlig kärleksförklaring än så, med sömn i ögonen och rufs i hår, mitt i natten, kan väl ingen människa få. Underbara Snorpan och hennes mor.

 8. Kram till dej och din fina mamma Snorpan! Känner inte din mamma men det hon skriver till dig här tyder på att hon är en fantastisk person och att hon älskar dig tillbaka väldigt mycket. Så bra att du talar om för henne att du älskar henne! Sånt håller det goda vid liv i ett mammahjärta tror jag.

 9. Det finns ingen rättvisa.
  Det är så övermäktigt att försöka förstå din verklighet och dina tankar. Allt du skriver, alla dina ord, beskrivningar, berättelser och känslor slår mig som en knytnäve i magen. Att då tänka hur du, som lever i den verkligheten, faktiskt klarar av att hantera den är för mig ett under. Jag hyser så enormt stor respekt för dig som trots din smärta och den ständiga vetskapen om att behöva lämna snorpan alldeles för tidigt, har orken och kraften att förmedla din verklighet till oss som tänker på dig varje dag och som lever våra liv med en större tacksamhet än innan vi lärde känna ditt liv och ditt öde. All min respekt, kärlek och omtanke till dig fina du och till din underbara Snorpa. Om det ändå fanns någon rättvisa…

  • Tack Erika för att du satte dina tankar på pränt. Jag har så länge velat säga något till Snorpans fantastiska mamma, men det är så svårt att finna ord, nu vill jag instämma i det du säger.
   Jag vill dessutom tillägga att min lilla Bejkonunge är lika gammal som Snorpan och det betyder för mig att jag liksom kan få fortsätta följa henne i tanken igenom alla olika åldrar och stadier.
   Kanske kommer våra barn att träffas en vacker dag, kanske kommer Snorpan att träffa någon annan, av alla de barn, vars mammor läser det du skriver.
   Jag tror egentligen alldeles säkert att hon kommer att göra det och då vet jag att vi alla kommer att kunna påminna henne om hennes mamma och om de intryck och avtryck som du gjort hos så många av oss!
   Tack Snorpans mamma!

 10. Så fint skrivet! Nu måste jag gå in och lukta och pussa på mina ”små” ( 8 &12). Tack för att du gör mig till en bättre mamma! All kärlek och respekt till dig! <3

 11. Pingback: Blandad påse texter | snabbmakaroner

 12. Vilket underbart sätt att bli väckt på! Snorpan verkar vara så fin och klok på alla sätt – du kan och ska vara oerhört stolt! Hoppas du har det så bra som du kan.
  Från en mamma till en annan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>