Kommentarerna är borta

Alla vänliga kommentarer och ord från andra de senaste veckorna har försvunnit. En jobbig robot översvämmade kontot med spam och i rensningen försvann allt det fina kloka ni skrivit. *sniff*

19 reaktion på “Kommentarerna är borta

 1. Då fyller vi på med nytt! :)
  Du skriver så underbart och är en så fin mamma till lilla Snorpan. Jag beundrar din styrka.

  Kram

 2. Säger som Eva ovan, då får vi lämna nya fina meddelande till dig!! Beundrar din styrka och hur du lämnar en fantastisk gåva efter dig till din lilla tjej genom allt klokt du skrivit. Stor KRAM från Maria i Helsingborg <3

 3. Precis, vi fyller på med nytt! Följer dig sen jag råkade på din sida för några månader sedan. Du skriver fantastiskt uppriktigt, vackert, äkta och inte minst roligt! Din snorpa verkar vara en sån härlig unge med något alldeles extra. Jag önskar ni får mer tid för vackra och mysiga stunder.

 4. Fast det ser ut som att kommentarerna är kvar ändå? I alla fall för mig när jag kollar … jag har kollat långt bakåt i tiden och på flera av de senaste inläggen.

  • En del finns kvar men från de senaste veckorna sveptes kärleksfulla ord bort med robotens 10 000 utspydda länkar om Guccivöskor, skönhetsoperationer och gratis resor till Karibien… Alla Snorpans texter finns i säkert förvar dock. Tack allihopa ni har blivit så oväntat viktiga för mig. På riktigt. Inte bara på nätet. Utan också i mig. På mig. Med mig. När jag är med Snorpan och försöker förstå vad som händer.

   • Åh, så trist. Jag tänkte bara om det genom nåt slags lyckokast var så att de syntes, och därmed fanns kvar, för mig som extern läsare men att de bara inte syntes när du var inloggad, så att säga. Hur som helst, trist att det inte var på det sättet.
    Tur att en hel del finns kvar i alla fall – och som flera redan påpekat så får vi fylla på med mer. Själv har jag varit dålig på att kommentera tidigare, men jag läser flitigt och tycker väldigt mycket om bloggen. Du skriver fantastiskt och verkar vara en så oerhört bra mamma, partner, vän och person i allmänhet.
    Kram till dig.

 5. Vad tråkigt! Vet hur det är när saker man vill spara försvinner ut i cyberspace:(
  Kom på en sak!! Har du skrivit ut eller på något annat sätt sparat alla dina fina inlägg till Snorpan? Så att det inte händer något med dem menar jag?
  Kram till er och jag kan inte annat än instämma i vad alla andra säger; du är en fantastisk och beundransvärd människa och jag önskar av hela mitt hjärta att det fanns något jag kunde göra för att du skulle kunna få stanna kvar här!

 6. Det har varit lite svårt att komma in på din blogg både igår eftermiddag och idag. Kanske det hade något att göra med den där roboten också.

  Som i kommentaren ovan påminner jag dig om att säkerhetskopiera dina inlägg i din blogg. De är ju ändå de viktigaste för Snorpan. Utifall att något skulle hända så de försvinner ut i intet.

  Du skriver så otroligt fina inlägg till din dotter. Fyllda av kärlek, ömhet och klokskaper.

  Håller med de andra som säger att ”vi fyller på med nya kommentarer”.

 7. Även om ditt syfte aldrig varit det så påverkar du mig och du har ändrat mig.
  Du får mig att bli en bättre mamma. Mera tålmodig, mindre stressad.

  Livet är så skört.

  • Och det är lika för mig. Jag tänker efter innan jag slentrianmässigt säger nej och ser mina barn på ett helt annat sätt. Tar liksom inte morgondagen eller framtiden för givet längre. Och det vill jag tacka dig för, fina snorpans mamma! ♡

 8. Nääää vad tråkigt. Men vi skriver nya! Ni tre verkar vara en så fin familj, och det kommer ni fortsätta vara även när vissa av er drar till himlen. Fast jag önskar så att du kunde stanna. Tack för att du delar med dig av breven till Snorpan.

 9. Det är som i regel lite svårt att komma in på din blogg. Så har det varit länge. För Mig iaf! Det tar som mkt längre tid innan sidan laddat klart än när jag går in på andras bloggar….

 10. Här kommer en hög med ord som jag kanske både skrivit tidigare eller om jag kanske bara tänkt dom? Klok, sund, mamma!, vis, kämpe, underbar, levnadskonstnär, vän, iaktagare, ordvirituos, tålmodig, vackersjälad*, lugn och väldigt lätt att älska tom…
  *låneord ;)

 11. Du underbara, starka och kloka kvinna! Jag är inne varje dag och läser dina fantastiska brev till Snorpan. Det har blivit något som jag längtar efter att få göra, du påverkar mig och mitt liv. Massa kärlek till er!

 12. Jag fyller gärna på med mer ord till dig. Jag har varit bortrest i sommar. Knappt tittat åt mobilen med undantag av det dagliga besöket på din blogg. Det har jag inte slarvat med en endaste dag. Jag har struntat fullkomligt i roaming kostnaden!! Spelar ingen roll alls. Trots att vi inte känner varandra har du funnits i mina tankar när jag minst anat det. När jag trampat i varm sand, simmat i turkosgrönt vatten och ätit glass mitt i natten med mina barn. Jag har tänkt att på något plan har du funnits med mig. Att jag ger dig dom upplevelserna, eller snarare energin av dessa upplevelser, ger dessa till dig. Du har lärt mig att uppskatta de små stunderna, vara klokare och modigare. Bara med inlägg du har gjort. Tänk dig då det du kunnat ge Snorpan. Du lämnar efter dig det värdefullaste man kan ge sitt barn. Mod, hopp om livet, spår av en kärlek som trotsat allt. I ett inlägg för länge sedan skrev du att våren var din. Hela denna varma soliga sommar har varit din också. Massa kramar. Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>