Mors dag

Jag får ett par strumpor som det står mamma på. Det är min fjärde mors dag. Fastän du inte har fyllt tre. För jag tvingade omvärlden att fira mig när jag var gravid. Man blir knappt mer mamma än så ju…Jag får ett kort också. Du har skrivit och läser själv: God kram och god puss. Ungefär som god jul tänker jag.

Vi leker med bästisen. Vi är i parken! Underbara parken. Dit jag inte kan ta med dig längre eftersom jag inte kan springa ikapp dig om något händer. Du och bästisen spelar fotboll, leker i huset och grejar. Jag sitter, ligger och hukar lite här och där. Med bästisen mamma. Trots att jag inte kan stå tänker jag inte sjuk sjuk sjuk. Jag tänker sol, grus och barn. Vi pratar sandaler. Mat. Förskolor.

15 reaktion på “Mors dag

 1. Finaste Snorpan som ger dig ett par underbara Mamma-strumpor – fyllda med värme och kärlek till dig, Snorpans lejonmamma, som trotsar sjukdom from hell för att få njuta av sol, värme, grus och Snorpan (och Snorpans bästis o hennes mamma)! Fristad att få tänka på sandaler, mat och förskolor – skönt att få vara där i parken och vara Snorpans mamma! Önskar såååå att du får det lättare och att behandlingarna tar bort smärtan!!! Tänker på dig och Snorpan mkt…Skickar värme, kramar och omtanke i mängder!

 2. Du är den bästa! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 3. Fina du. Fina Snorpan. Fina Snorpans pappa och bästisen och hennes mamma. Och Snorpans mormor och morfar. Alla dom som hjälper dig att få leva små små stunder av vanlighet. Inte bara sjuk sjuk sjuk! Så lite sjuk sjuk sjuk som det nånsin är möjligt önskar jag dig!

 4. För övrigt är jag mer och mer övertygad om att ni kommer att mötas igen. Vi vet inte hur men jag känner det på mig. Helt ovetenskapligt<3

 5. Vilken mamma du har Snorpan! Trots att jag aldrig träffat henne är hon en stor inspiration för livet!

  Och till Snorpans vackra mamma, jag är så full av beundran av dig! Din ovillkorliga moderskärlek till din Snorpa lyser igenom överallt! Jag hoppas dom kan göra nåt åt din smärta!

  Kramar

 6. Underbara du hoppas du får må gott och njuta av din lilla Snorpa länge länge. Hon har den bästaste mamma hon kan önska det är jag övertygad om att hon kännt hela sitt liv!!!!

 7. Du får väl hjälp med smärtan? Annars får du sätta ner foten och skicka fram sjukvårdstorpeden, för snart slår syrenerna ut och det får du inte missa!

 8. Fick två krukväxter av mina söner och vet hur underbart det är med barn.
  Har oxå två barnbarn 2 och 4 år. Önskar dig allt gott och hoppas att det ska ske ett mirakel. Snorpan kommer det att gå bra för med en sådan underbar mamma starkt att vara som dig. Hamna på din blogg pga av Emelie Nyth som jag fick veta om genom en bekant. Tänker mycket på er båda. Livet är inte alltid rättvist.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>