Snuva

Klar med kräket. Nu blir det snuva! Den ena vita blodkroppen har fått nya krafter men den andra har sprungit och gömt sig. Han slet sitt hår och skrek högt att han inte ooooorkar mer nu. Den lilla halva sitter och pular med några blåmärken som blivit kvar väl länge.

Igår var jag på medlemsträff med Ung cancer igen. Vi var jättemånga. Så många att vi knappt hittade bort och så många att jag inte ens hann prata med alla. Samma tanke som på Radiumhemmets strålavdelning där människor strömmar in och ut hela dagarna. Har alla i hela landet cancer? Skönt att få höra andra säga samma saker som jag och hopp av att träffa sådana som nu är friska. Att få sitta på café och prata porth-acather, ärr och nåltyper utan att folk rynkar på näsan och tycker att man är makaber. Det är ju, har varit eller kommer att vara vår vardag under så länge. Att få avdramatisera utan att skrämma den man pratar med.

2 reaktion på “Snuva

  1. Bu för vinterkräksjuka och snuva! Hoppas du kryar på dig snart. Härligt att du träffat så många på Ung Cancer. Tack för dina ord. Kram

    • Ja bu, håller tummarna för att du håller dig frisk och får köra vasan så bra tränad som möjligt. Tänker på dig varje dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>