Nu

Sommaren är här. De hotfulla träden skapar nya ljusgröna barr. Den lutande slaskande tomten är en blommande äng. Lakanen torkar på verandan i vinden. Mormor och jag dricker the i solen. Jag har jobbat sedan tidigt och fåglarnas kvitter är som en ljudvägg. Det går knappt att skilja ut göken, talgoxen, grönfinken och blåmesen från varandra. Jag känner hur jag nickar huvudet i takt. I takt med tangenterna. I takt med fåglarna. Det rör sig framåt. Jag rör mig framåt. Igår behövde jag inte sitta på en enda bänk på vägen hem.

2 reaktion på “Nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*


*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>