Örat

Jag glömde ju örat. Det var egentligen innan kräksjukan. Jag har aldrig haft öroninflammation. Visste knappt att jag hade öron. Eller jo, man hänger grejer längst ner i dem och tvättar sig bakom dem. Men man har inte ont i dem! Men jo då. En veckas öronvärk.

Vill ju bara bli starkare igen efter all nebdrytning det senaste året. Hade kommit igång med träning och allt. Men igår släpade jag mig iväg till rackethallen. ”Jag kan bara bolla lite jag behöver inte spela för att vinna” – ropade jag i hallen. ”Det kan du inte” -ropade din pappa tillbaka. Efter 2-2 i set bar knappt benen längre och motspelaren föreslog att vi bara skulle bolla lite och säga att det blev oavgjort. Allt eller inget. Men just nu vill jag ju ha allt.

Ska du verkligen jobba heltid undrar folk. Ja äntligen svarar jag. Vem vet om jag får göra det så länge till om jag blir sjuk igen (inte vks utan cancer då alltså). Satt och led i helgen när jag förberedde jobb men sedan kom jag ju ihåg vilken YNNEST det var att få jobba en söndagkväll. Att inte räkna antalet behandlingsdagar som var kvar. Att inte pricka av en vecka med cellgifter. Vanligt jobb. Tjohooo! Ta vara på jobbstressen. Jag skulle inte byta den mot något just nu. Känn adrenalinet pumpa för något oviktigt och njuuut.

Snart ska jag hämta dig på dagis raring. Jag önskar så att du kunde berätta för mig vad du gjort idag. Väx snabbt. Bli stor. Kom ihåg mig om jag inte finns kvar.